CMD Motors breid winkel uit te Lokeren en start met ophaaldienst voor gewone werkman

Thursday, 22 March 2012 | Bron: Online Persbericht | Plaats persbericht: Persberichten

Thursday, 22 March 2012

CMD Motors vergroot vestiging te Lokeren tgo de discotheek Cherrymoon gelegen Gentse Steenweg 115/6 te 9160 Lokeren.

Wij verhuizen van aan de voorkant aan Gentse Steenweg 100 m naar achter in het bedrijvencentrum naast Temmerman Home wegens plaatsgebrek.

Dit om aan de gevraagde expansie te kunnen voldoen. Het servicecenter wordt verviervoudigd om aan de Vraag van onze klanten te kunnen blijven beantwoorden.

CMD Motors is onafhankelijk garagehouder voor motorfietsen en scooters zij beschikken over eigen ophaal dienst van 3 bestelwagens met gratis dienst voor het waasland.

Hierbij willen wij ons profileren als een luxe dienst voor de gewone werkmens die anders nooit tijdens zijn werkuren in de garage geraakt. Wij halen de motor op en binnen de afgesproken termijn en uur wordt deze bij u thuis terug afgeleverd.

CMD Motors is gespecialiseerd als servicecenter voor alle Merken motorfietsen & scooters en als onafhankelijk motorfiets- en scooterdealer. Wij verkopen alle merken aan de beste prijzen.

Holsters Tim Zaakvoerder

Link naar de website www.cmdmotors.be


Over Online Persbericht

Met Online Persbericht kunt u gratis en ongelimiteerd persberichten plaatsen. Uw persbericht bereikt u een groot publiek en is binnen een uur te vinden in de zoekmachines, zoals Google! Probeer het nu!