16 juni officiele opening Woof en miauw shop Hattem

Tuesday, 12 June 2012 | Bron: Online Persbericht | Plaats persbericht: Persberichten

Zaterdag 16 juni 10.00u wordt Woof en miauw shop Hattem officieel geopend. Een lang gekoesterde wens om ons ook in Hattem te vestigen komt hiermee in vervulling. Woof en miauw is een unieke dierenwinkel gericht op de verkoop van producten voor hond en kat. Het assortiment is net even anders dan u in een reguliere dierenzaak aantreft. Veel producten, als gebak voor honden en fair trade shampoos, worden direct uit het buitenland geïmporteerd.

Woof en miauw shop zet zich in voor het verantwoord houden van honden en katten en probeert met goede voorlichting en advies een bijdrage te leveren aan het welzijn van het huisdier. Juist omdat de relatie tussen mens en huisdier een heel trouwe relatie is willen we laten zien hoe leuk en prettig deze relatie kan zijn door een goede verzorging, voeding en communicatie met dieren.

Deze unieke manier van werken wordt door de Dierenbescherming herkent en gewaardeerd. Het is dan ook zeer speciaal dat zij medewerking verlenen aan de opening door het mede verrichten van de officiële openingshandeling. Naast de heer Bakker, Regiomanager van de Dierenbescherming zal de opening worden verricht door de heer van Zuylen, eigenaar DAP Hattem/Wapenveld.

De hele dag zijn er allerlei feestelijke activiteiten met onder meer een ballonnen artiest en aantrekkelijke kortingen.

Met een uniek assortiment en werkwijze verwachten wij een mooie aanvulling te geven aan het gevarieerde en gespecialiseerde winkelaanbod in Hattem.

Over Woof en miauw shop: Woof en miauw shop is een onafhankelijke speciaalzaak voor hond en kat sinds 2004 en is ook gevestigd in Zwolle.

Op onze website www.woofenmiauwshop.nl kunt u meer informatie vinden.

-0-0-0-

___________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Afzender: Woof en miauw shop Contactpersoon Richard de Ruijter Adres: Ridderstraat 23, 8051 EG HATTEM Telefoonnummer:038 3373878 / 06 12140432

Link naar de website www.woofenmiauwshop.nl


Over Online Persbericht

Met Online Persbericht kunt u gratis en ongelimiteerd persberichten plaatsen. Uw persbericht bereikt u een groot publiek en is binnen een uur te vinden in de zoekmachines, zoals Google! Probeer het nu!